Brain Box is het grootste mediatraining- en kenniscentrum van Nederland. Brain Box traint, adviseert en coacht personen en organisaties in het omgaan met media. Een mediatraining leert mensen (in kleine groepen van maximaal vier personen) hoe de media werken. Brain Box werkt met circa dertig professionele trainers onder wie Jan Medendorp.

De trainingen van Brain Box zijn er op gericht mensen te helpen bij het verbeteren van hun presentatie voor optredens in de media. In samenwerking met de klant stelt Brain Box een trainingsprogramma samen. De klant geeft aan waar hij of zij op wil worden getraind of waarin hij wil worden geadviseerd/ gecoacht. Voor een effectieve training vindt Brain Box het voorbereiden en evalueren van de training zeer belangrijk. Zowel trainer als cursist bereiden zich uitgebreid voor.

In eigen studio’s nabij het Media Park in Hilversum hebben de trainingen plaats. De faciliteiten van Brain Box maken het mogelijk elke denkbare situatie te simuleren. Of het nu gaat om de simulatie van een kranteninterview, radioprogramma of televisie-uitzending.

Brain Box Mediatrainingen, Mozartlaan 27c, Postbus 393, 1200 AJ Hilversum, telefoon:  035-6281870, info@brain-box.nl