Memphis, hét radiocafé voor ondernemers in Overijssel is de laatste jaren uitgegroeid tot een ondernemerssociëteit waar soms honderden gasten de opname van het programma in de Grolsch Veste in Enschede bezoeken. Te gast zijn veelal ondernemers die over hun beleid en strategie praten, waarbij de actualiteit een belangrijke rol speelt.

De interviews op radio zijn integraal via internet (www.rtvoost.nl uitzending gemist, via de bak ‘radio’ naar Memphis en dan nar de gewenste datum) terug te beluisteren en de afzonderlijke interviews worden uitgezonden op Radio Oost op vrijdagmiddag in het programma PuntKomma (tussen 17.30 en 18.00 uur).
Daarnaast worden de interviews bewerkt tot verhalen in het businessmagazine Twentevisie dat ook de uitnodigingen (via e-mail) voor het programma verzorgd. Om ook elke maand automatisch een uitnodiging te krijgen, kunt u surfen naar www.twentevisie.nl.

Memphis 2009-2010
Opname, dinsdag tussen 17.00 en 18.00 uur in de Grolsch Veste (stadion FC Twente, Gouden Talenten Louge – vroegere TOS) in Enschede:

  • 6 april
  • 4 mei
  • 1 juni

De namen van de gasten worden in de weken voor de opname via RTV Oost (radio, televisie, internet), Twentevisie (blad, site en nieuwsbrief) en deze website bekend gemaakt.