Twentesport

Alsjeblieft, laat het goed komen

Dit weekeinde PEC uit, dan thuis NAC en daarna Feyenoord uit. John van den Brom hield de boot af, Mario Been vond al voordat hij gebeld werd Heracles ver onder zijn niveau. Ik zou als speler vanaf nu tegen elke club waar Been trainer van wordt, er met gestrekt been in gaan. Halve gek.
John Stegeman. Hij valt mij niet tegen. Tegen Ajax ging het redelijk, tegen FC Twente werd ik gek, ik zat een paar stoelen van Aldo van der Laan en we constateerden samen dat Luc Castaignos best een aardige aankoop was.

Stegeman werd op de supportersavond op woensdag 17 september gepresenteerd en de wijze waarop hij dat deed, was zeer warm en professioneel. Als voetballer was ik niet onder de indruk van hem, als communicator krijgt hij van mij een 9. Als assistent van Jan de Jonge maakte hij onderdeel van de technische staf die verantwoordelijk is voor het resultaat tot nu toe. Zonder De Jonge af te branden reageerde hij daar keurig op. Ik heb Loffeld bij Utreg meegemaakt, Krabbe bij Zwolle, de voetballerij kan meedogenloos zijn… Dat mag Stegeman niet overkomen.

Fledderus, Zomer, Cziommer, sta op en ga organiseren dat Hercales van die onderste plaats komt.
De door mij bijkans aanbeden Alfred Nijhuis wordt assistent bij Heracles. Het komt dus goed.

Het komt goed…. alsjeblieft, laat het goed komen….

Vorige bijdrage

Volkshuisvestingdictator; incompetente commissarissen

Volgende bijdrage

Een scheiding, een verhuizing, een ander bed: alles went

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *