Audio / Video

Ster in Parijs: Els Reuver (video)

In het ‘Mooiste meisje van de klas’ zagen de kijkers hoe danseres Els Reuver een leven opbouwde in Parijs, waar ze werkt in de wereldberoemde Moulin Rouge.

Net moeder geworden, moest ze erg haar best doen om het niveau van voor de zwangerschap opnieuw te behalen. Maar het lukte haar, zo liet het tv-programma zien. TV Oost gaat kijken hoe het nu met haar is. Verslaggever Jan Medendorp zocht haar op in Parijs en maakte een portret van de danseres. De camera volgt haar in de hectische omgeving achter de schermen van de Moulin Rouge, waar ze voor de laatste keer als solodanseres danst.

Wandelend door het park bij Palais Royale en langs de Seine vertelt ze over haar jeugd in Oldenzaal, haar werk, het leven in Parijs en haar ambitie om zangeres te worden. Bovendien kon ze Jan Medendorp het heugelijke nieuws vertellen dat ze zwanger is van haar tweede kind en daarmee gaat een wens in vervulling.

Interview Els Reuver

Bekijk hier de video van het interview met danseres Els Reuver.

Vorige bijdrage

In de Wandelgangen: Misbruik in Rooms Katholieke Kerk (video)

Volgende bijdrage

Manchester City

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *