Audio / Video

Het programma En Dan Nog Even Dit beleeft zijn vijfde seizoen (video)

En Dan Nog Even Dit is een dagelijks TV-(praat)programma van TV Oost, waarin ze leuke, bijzondere en bekende gasten ontvangen uit de wereld van mode, sport en showbizz, onder wie veel bekende Nederlanders.

En dan nog even dit

Sinds 3 september 2007 wordt het wekelijkse praatprogramma En Dan Nog Even Dit uitgezonden. In 2009 kwam daar een wekelijks een parodie op de soap Van Jonge Leu en Oale Groond bij, namelijk Van Domme Leu Op Koale Groond. In Van Domme Leu spelen naast acteurs uit de originele serie ook regelmatig bekende Nederlanders mee. Het programma En Dan Nog Even Dit beleeft momenteel zijn vijfde seizoen en wordt zes maal per week uitgezonden. Iedere dag praten twee presentatoren met drie verschillende gasten. Het panel van vaste presentatoren bestaat uit Bert Eeftink, Carrie ten Napel, Renate Schutte en Dorothée Loorbach.

(bron: Wikipedia)

Bekijk onderstaand de video of bekijk via YouTube.

Vorige bijdrage

Combi terminal Twente wordt door prins Willem-Alexander geopend (video)

Volgende bijdrage

Boekenmarkt Deventer (video)

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *