Audio / Video

Stand van Zaken: Kees Smit (video)

Sociaal-economisch programma met Jan Medendorp. Vandaag is Henk Smit, eigenaar van Kees Smit Tuinmeubelen, te gast.

Vader Smit legde in de jaren tachtig de basis voor het bedrijf en in korte tijd groeide zij uit tot de grootste retailer van tuinmeubelen in Twente. Enkele jaren geleden nam Henk het stokje over van zijn vader Kees Smit. In 2013 opende het bedrijf naast de vestiging in Almelo een grote zaak in Amersfoort. Kees Smit Tuinmeubelen verkoopt merken van bekende fabrikanten zoals Hartman, Belaggio en Kettler. Maar het bedrijf voert ook een paar eigen merken, die het zelf in China laat produceren. Het bedrijf verkoopt tuinmeubelen in het hoge – en middensegment.

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Deventer Boekenmarkt 2014 (video)

Volgende bijdrage

Het vullis op internet is onvoorstelbaar – en anoniem

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *