Audio / Video

Stand van Zaken: Henk Bolk (video)

Sociaal-economisch programma met Jan Medendorp. Vandaag is Henk Bolk van Bolk Transport uit Almelo te gast.

Complete windturbines, mega-tanks voor een brouwer, een 100-tons machine; er is eigenlijk niets te verzinnen dat Henk Bolk niet vervoert, waar dan ook. Het veelzijdig internationale transportbedrijf Bolk uit Almelo, grondlegger van de Combi Terminal Twente met de hoofdvestiging in Hengelo is een specialist, sinds de jaren ’30 met ruim 280 medewerkers. De ondernemer in hart en nieren is sinds enige jaren pensioengerechtigd, hoe ziet de toekomst van Bolk eruit?

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Jan Smit

Volgende bijdrage

Jan Medendorp: ‘Eerlijkheid is de rode draad in mijn leven’

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *