Audio / Video

Verhuizing Reesink van Zutphen naar Apeldoorn (video)

Het bedrijf Reesink was decennia lang gevestigd in Zutphen. De verhuizing naar Apeldoorn liet op zich wachten, maar toen het zover was, maakte Jan Medendorp met cameraman Frank Swenne een soort nostalgische bedrijfsfilm waarin met name (oud)werknemers van Reesink herinneringen ophaalden.

Koninklijke Reesink

Koninklijke Reesink focust op twee segmenten: Equipment en Industries.

In Reesink Equipment zijn al onze bedrijven actief als distributeur van diverse A-merken en/of voeren sterke concepten voor de land- en tuinbouw, landschappelijk onderhoud, material handling, grond-, weg- en waterbouw. De producten worden of via dealers of rechtstreeks geleverd aan agrariërs, loonwerkers, groenvoorzieningsbedrijven, golfbanen, gemeentes, overheden, waterschappen, bosbouwers en klanten in de logistieke branche die actief zijn in de sectoren food, non-food, industrie, overslag (havens), agri en GWW-sector.

In Reesink Industries zijn onze bedrijven actief als distributeur van staal, persoonlijke beschermingsmiddelen en hydraulische componenten/
systemen. In dit segment vindt levering met name plaats aan staalbouwers, constructiewerkplaatsen, installatie-bouwers, technische groothandels, offshore en scheepvaartindustrie, machinefabrikanten en de agro-industrie.

Bron: royalreesink.com

Vorige bijdrage

En dan nog even dit (video)

Volgende bijdrage

Rabobank Enschede-Haaksbergen probeert gedachtegoed in Peru levendig te houden (video)

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *