Roskam Moordkuil Jaargang 12, 2006

Nummer 20

We regenden zeiknat tijdens het concert van The Stones op het Malieveld. Na afloop gingen we naar een leuke tent in Scheveningen en bij het haardvuur knapten we op. Mijn toenmalige vriendin had een korte, witte rok aan die door de regen doorzichtig was geworden, daaronder droeg ze weliswaar een string, maar haar streepje zag ik schemeren. Zij, haar kleding, de sfeer, de muziek en het haardvuur zorgden bij mij voor een ongekende lust. Ik had haar het liefste ter plaatse genomen. Ik was (op een andere vrouw) zo verliefd dat we zelfs in restaurants zo opgewonden werden dat we snel afrekenden (het vele wisselgeld kon hij houden) en naar huis gingen om te neuken. We maakten van onze uitjes een boekje (we vonden het leuk om ieder voor zich onze belevenissen op te schrijven en uit te wisselen). We vreeën op rare plaatsen, van een Deens strandje tot een korenveldje: liggend, staand, ondersteboven. We bezochten de Bananenbar, zij probeerde later net als die getrainde dames dat wijdbeens op de bar deden een massagestaaf weg te schieten. Weet u trouwens dat een groene druif uit een nat doosje eten niet alleen een geil gezicht is, maar ook heel lekker smaakt?

Mij interesseert het nagenoeg niet dat u dit weet of gelooft. Waarom zou Ernest Wesselius als vertegenwoordiger van het Openbaar Ministerie op de Antillen niet ook een heftig liefdesleven mogen hebben, ambiëren of fantaseren? Dat ze die verhalen uit zijn computer hebben gestolen, dat vind ik veel ernstiger. Dat hij daarbij verhoren slecht beveiligd op zijn pc heeft staan, is dommer. Hij bezocht op het eiland de plaatselijke snol en deelde (hoe onhandig) visitekaartjes uit. Maar wat kan mij dat schelen? Hij doet zijn werk goed, weet ik uit zijn Almelose tijd. Wij moeten ons er druk over maken dat we vervolgd worden door een arrogante klootzak als Dato Steenhuis die in een geblindeerde auto met hoge snelheid jakkert en ons naait als we zelf 124 kilometer rijden. Of over rechters die van kinderporno houden, hun vrouwen in elkaar slaan of wapens sparen.

Hoe mooi de stagiaire ook is, uit eigen ervaring kan ik iedereen aanraden geen seks te hebben terwijl je autorijdt. Ik werd gepijpt en kwam (op de N35) ter hoogte van Heino klaar; ik werd daarvan zo licht in mijn hoofd dat ik bijna de berm inschoot. Na een paar glazen wijn of een jointje heb ik daar overigens beduidend minder last van. We vertrokken (op de motor) voor een korte vakantie naar Duitsland. Mijn mooie collega had een gewone spijkerbroek aan. Opeens begon het keihard te regenen en namen we de eerstvolgende afslag. Onder het viaduct trok zij noodgedwongen haar kletsnatte spijkerbroek uit (voor een regenbroek). De situatie (het automatisme waarmee zij haar broek afstroopte) plus haar kleine felrode string maakten dat ik haar direct in de berm had willen neuken. Aan het getoeter om ons heen te horen, hadden meer mannen die wens. Kan ik geen interviews meer doen nu u dit weet? Laat Wesselius gewoon zijn werk doen.

Vorige bijdrage

‘Sponsoring is veel meer dan een zak met geld geven’

Volgende bijdrage

Nummer 21

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *