Columns/WeblogTwentesport

Lekker weekendje…

FC Twente is dit weekeinde opgeklommen naar de derde plaats in de eredivisie, ik was minder verbaasd geweest als het de NASA gelukt was een bemande missie naar Mars uit te voeren.

Een mooie vrouw biechtte zaterdag op dat ze al langere tijd een zwak voor me heeft, we hebben als een verliefd stel de hele avond zitten praten. Ik ben 57 jaar… Dat dat nog kan….. en dat ik dat nog meemaak…

Met mijn zus (en haar gezin) heb ik zondag de as van mijn overleden en gecremeerde vader uitgestrooid bij De Treek een landgoed nabij Leusden, waar mijn vader in zijn goede jaren heel graag met vrienden paard reed. We hadden een soort van plastic jerrycan van het crematorium mee gekregen. Pas na een maand na de crematie, want crematoria zijn verplicht de as een maand vast te houden ingeval de politie nog onderzoek wil doen. Toen ze me dat vertelden, dacht ik echt dat ik in de maling werd genomen.

Het is mijn zus gelukt iemand te vinden die de Oisterwijk Meubels van mijn vader wellicht wil hebben. Toen hij die 40 jaar geleden kocht, vond ik het al helemaal niets: het is zoals het eruit ziet, smakeloos en onmogelijk zwaar. En schandalig duur, zag ik toen ik in zijn administratie de bon van dat meubilair tegen kwam. Ik kalmeerde toen mijn zus mij erop attendeerde dat in de jaren tachtig nog met guldens werd betaald… pffff.

Nou heeft Twente ongeveer 43 nieuwe spelers gehaald, maar Ted heeft een belangrijke speler vergeten, zag ik dit weekeinde, vanuit Nicosia is Reza Ghoochannejhad bij Zwolle beland. Waar was je Ted? De vrije westerse wereld heeft ruzie met Iran, maar laat Reza ff met rust, zou ik zeggen. Wat een geweldig optreden dit weekeinde. Vier doelpunten in een half uurtje.

Een stevig weekendje dus al met al…

Vorige bijdrage

Oranje-optimisme

Volgende bijdrage

Ingrijpende fan(s)

Forsch

Forsch

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *