Columns/WeblogTwentesport

Ingrijpende fan(s)

Ik ben een groot fan van Johan Derksen, maar ik kijk tegenwoordig toch met iets meer plezier naar Studio Voetbal; ik volg kortom Marcel van Roosmalen… En ik ben een grotere fan van Theo Janssen geworden aan de NOS-tafel dan als speler van FC Twente. Mooie verhalen, maar verrassend veel kijk op het spel en hij toont ook weinig terughoudendheid om sommige dingen maar eens niet te zeggen.. Kortom, een topgast.


Over Rafael van der Vaart als commentator lees ik ook allemaal enthousiaste verhalen in de media, maar van mij hoeft het niet. Gisteravond zeikte hij Alfred Schreuder af die het zijns inziens nu niet al te best doet bij Hoffenheim. In zijn tijd bij FC Twente was Munsterman helemaal idolaat van Schreuder. Hij mocht zelfs zonder papieren aan de slag in Enschede. Ik ben een paar keer bij Hoffenheim geweest en daar waren ze volgens mij wel blij met Schreuder, al hij moet wel gaan winnen… Thuis, in de fraaie stadion, geklopt worden door Gladbach, daar maakt hij geen vrinden mee.

FC Twente verbaast me dit seizoen, Feijenoord valt me tegen, kortom die 5-1 lijkt mij een schande, maar goed. Misschien kan Ted nog even in Kerkrade gaan kijken, daar spelen ook een paar spelers die geen idee hebben bij elke club ze voetballen, en de kans is aanwezig dar ze dat niet lang meer doen, want volgens mij is de club op sterven na dood.

Zoals Twente door de stormachtige jaren is geloodst door de fans (en een paar geldschieters…) zo zag ik dit weekeinde de fans ingrijpen in Kerkrade waar die maffe Mexicaan Mauricio Garcia de la Vega het stadion uit gemikt werd. Wellicht moeten fans vaker ingrijpen…

Vorige bijdrage

Lekker weekendje…

Volgende bijdrage

Jaap Stam

Forsch

Forsch

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *