Columns/WeblogTwentesport

Tommie

Jeetje Tommie….. ik ben er meer van geschrokken dan ik wil toegeven. Gewoon een leuke vent, en pas 61 jaar. Uit wat ik hoor en lees kan ik niet opmaken of hij bij wijze van spreken over twee weken weer op de buis Studio Sport presenteert als vanouds of dat hij wellicht maanden uit de running is.

Jezus, een hartinfarct. Waarvan in hemelsnaam? Ja, ik ken hem, maar zo goed ken ik hem ook weer niet. Hij ziet er goed en gezond uit. Ik weet niet of stress vat op hem heeft. Hij lacht veel weg. Zijn manier van presenteren is toch wel ontspannen.

Het eerste echte voetbalweekeinde van het nieuwe seizoen van Studio Sport begon zonder hem. Toch raar. Niet dat ik verwacht dat de KNVB de voetbalkalender opschuift tot hij weer in staat is een en ander aan te kondigen, maar toch… Ik heb zijn nummer, maar ik durf hem eigenlijk niet zo goed te bellen. Gek eigenlijk.

De fans van Heracles zijn niet zo blij met de nieuwe naam Erve Asito. Ik word er ook niet geil van, maar dat Polman-gedrocht vond ik wellicht nog erger. Omdat ik die Polman een ontzettende zak hooi vind en typisch een man die met geld alles denkt

te kunnen kopen. Terwijl ik de mensen van Asito eigenlijk wel gewoon aardig vind. Sterker, die hebben met de club en met Almelo veel meer dan die vastgoedklungel van een Polman. Nee, ‘erve’ zou ook niet mijn idee geweest zijn en is godbetert bedacht door een bureau aan de andere kant van de IJssel. Dat Heracles daar zijn heil zoekt, vind ik misschien nog wel erger.

Erve Asito…. Het kan ook een geuzennaam worden. Ik had er graag even met Egbers over geboomd. Horen wat hij vindt. Op 26 april speelt Heracles thuis tegen FC Twente. Ik nodig hem graag uit, het wordt de wedstrijd waarin Heracles de beledigingen uit Enschede betaald zal zetten.

Vorige bijdrage

Freek

Volgende bijdrage

Petje af

Forsch

Forsch

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *