Audio / Video

Stand van Zaken: Maikel Assink (video)

Sociaal-economisch programma met Jan Medendorp. Vandaag is kapper Maikel Assink uit Hengelo te gast.

Ruim honderd jaar geleden begon de overgrootvader van Maikel Assink (39) een kapperszaak in Hengelo. Inmiddels is dat uitgebouwd tot drie hair- en beautysalons en deze zomer komen er nieuwe bedrijven bij. Dertig mensen werken bij het bedrijf. Knippen kan Assink zelf ook nog een beetje: in 2009 was hij ‘hairdresser of the year’. Samen met voormalig Miss Nederland Kim Kötter organiseert hij Masterclasses voor het ROC.

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Lustrum

Volgende bijdrage

PolliPalla: Metamorfose Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *