Audio / Video

Stand van Zaken: Adi Golad (video)

Sociaal-economisch programma met presentator Jan Medendorp.Vandaag is Adi Golad, directeur van Goliath Games uit Hattem te gast.

Adi Golad

Deze week won het bedrijf met het spel Triominos de titel Speelgoed van het jaar 2013. Goliath heeft productieplaatsen in Kampen en Zwolle, maar ook verkoopkantoren in Europa, Texas en Canada. Het bedrijf exporteert spelletjes naar 60 landen en is vooral bekend geworden door het spel Rummikub.

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Joop Munsterman wil weinig meer met Wegener en vooral Tubantia te maken hebben

Volgende bijdrage

Munsterman

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *