Audio / Video

Stand van Zaken: Freddy Nijhof (video)

Te gast in Stand van Zaken vandaag is Freddy Nijhof, president-commissaris van transportbedrijf Nijhof-Wassink in Rijssen.

Freddy Nijhof aan het woord

Freddy Nijhof is tweede generatie Nijhof-Wassink. Het transportbedrijf heeft onder meer in Polen nevenvestigingen. Bij Nijhof-Wassink werken circa 1000 mensen en behalve transporteur is Nijhof-Wassink ook Volvo Truckdealer. Nijhof gaat de komen de tijd veel investeren. Polen gaan niet de banen van de Nederlanders overnemen zegt hij, dankzij de Polen is het Nederlandse bedrijf juist gegroeid.

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Veel in Zuid-Afrika geweest, nooit Mandela ontmoet

Volgende bijdrage

Een lijstje met politici, ondernemers en voetbaltypes zoals Gertjan Verbeek

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *