Audio / Video

Stand van Zaken: Hans Kroeze (video)

Sociaal-economisch programma met presentator Jan Medendorp. Vandaag is Hans Kroeze, directeur van schoonmaakbedrijf Asito, te gast.

Hans Kroeze van Asito aan het woord

Asito heeft in de afgelopen jaren twee flinke zussen gekregen: ‘Personeelsdiensten’ met uitzendorganisatie Timing en payrollbedrijf Persoonality, en ‘Zorg en Welzijn’ met TSN Thuiszorg. Dat bedrijf kwam in de afgelopen weken in het nieuws met de overname van Sensire in de Achterhoek.

Stand van Zaken

‘Stand van Zaken’ heeft niet alleen oog voor de problemen in het bedrijfsleven, maar vooral ook voor bedrijven die innoveren en met toekomstbestendige strategieën komen. Daarnaast het antwoord op vragen als: Hoe zit het met de werkgelegenheid, wat doet de huizenmarkt, enzovoorts. Wekelijks zet RTV Oost de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op een rij.

Vorige bijdrage

Hennie ten Hag

Volgende bijdrage

Ziel

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *