Columns/WeblogTwentesport

Free a Girl

Blijkbaar wordt in mij een notoire hoerenloper herkend. Nou heb ik twee meiden, eind twintig, die na hun universitaire opleiding (de hersens hebben ze ongetwijfeld van hun moeder) een leuke baan hebben. Althans de ene, de andere is aan het promoveren op iets in de psychologie waarbij alleen Bram Bakker niet vertwijfeld om zich heen keek, toen zij het vertelde. De rest van mijn kennissenkring haakte (net als ik) af. Ik heb mijn dochters na mijn scheiding van hun moeder moeten beloven dat vriendinnen van mij minstens een jaar of tien ouder dan zij zouden zijn. Dat vind ik geen opgave. En de vrouwen ook zeker niet, kan ik melden…

Ik vind dat het in Nederland voor wat betreft seksuele verlangens en voorkeuren allemaal vrij goed geregeld is, vrijwel alles kan voor de goede prijs worden verkregen. Maar van kinderen (jongens en meisjes) jonger dan achttien jaar blijf je af. In landen als Thailand, Bangladesh en dergelijke doen ze niet zo moeilijk. Sterker nog, daar worden meisjes in een soort konijnenhok gehouden en als er dan een klant komt, worden ze er uit gehaald.

Ik heb me een paar jaar geleden laten overhalen mee te doen aan de actie Free a Girl, toen bij De Bloemenbeek. Blijkbaar konden ze helemaal niemand meer vinden of ze vinden het gewoon heerlijk mij twaalf uur in een hokje van één bij twee meter opgesloten te zien.

In de week van 13 tot en met 18 mei kruip ik weer een dag (twaalf uur) in zo’n hok. En ik zal op die manier geld proberen in te zamelen om minstens één van die meiden/kinderen vrij te kunnen kopen. Ik heb niet alleen maar vrinden, zo is mij ook wel bekend, ik maak van de nood een deugd: als iemand minstens duizend euro biedt, mag hij mij aan de het einde van de avond gezellig met tomaten en andere troep bekogelen… Dat is alvast mijn eerste veilingitem. En geïnteresseerde bieders wil ik met alle plezier meenemen naar een wedstrijd van FC Twente of Heracles. Of een bezoekje aan Helligen Hendrik, met zoen en handtekening in de kleedkamer na afloop. Van Hendrik… Ik heb ook nog wel een paar voetbalshirts en keepershandschoenen, ooit gekregen van bevriende spelers….

Vorige bijdrage

Kampioenschap

Volgende bijdrage

FC Politiek

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *