Roskam Moordkuil Jaargang 13, 2007

Wilders is een beetje sneu type

Met terugwerkende kracht vind ik dat we alle christenen in dit land excuses moeten aanbieden. Die hebben in de jaren vijftig en zestig natuurlijk de boel stevig verziekt in dit land met hun God en een lulboek dat ze bijbel noemen, maar als ik zie hoe ze (vanaf de jaren zeventig) om hun oren hebben gekregen van met name cabaretiers, dan zijn de katholieken en hervormden en gereformeerden met gelijke munt terugbetaald. Mijn geloof is dat God een fabeltje is. Als je wilt geloven dat je terugkomt als keukendeur of als biertap, van mij mag alles. Zolang je mij er niet mee lastig valt of het oplegt als het ware geloof.Ik ben heel enthousiast dat de SGP weer subsidie krijgt. Als al die mokkels in bloemetjesjurken stijfjes achter hun (natuurlijk) zwaar buiten de deur neukende godvrezende wandelende aanwandelen, lekker blijven doen. Er zijn genoeg mogelijkheden anno 2007 om je niet langer als minderwaardig type te laten behandelen. Als je jezelf als schoonmaakmuts en baarmachine ziet, prima. Zondag op de voorste rij, doordeweeks volstrekt onbetrouwbaar, die echtgenoten, maar zij sloven voor hen.Ik krijg wel eens op mijn kop van Arie Slob die mij na een afgrijselijk grove column smst dat ik niet té grof moet worden. Dik Wessels heeft mij verboden op zijn kantoor te vloeken. Gelijk heeft hij, een zwaktebod van mij (zeker als ongelovige) en het is tenslotte zijn kantoor. Maar ik kan veilig over straat. Ja, Robin de Groot ziet mij wel graag dood, maar niet omdat ik de christelijke medemens uitfoeter. Zijn vrouw was trouwens ontevreden over Gods werk en heeft zelf ingegrepen bij de chirurg.Waarom moet ik dan wel uitkijken om een paar moslims voor het hoofd te stoten? Waarom mogen die kutmarokkanen mijn dochters lastig vallen in het zwembad omdat zij alle Nederlandse vrouwen als hoeren beschouwen. Het gros is dat ook, maar je hoeft er niet naar te handelen. Wilders is een beetje sneu type, Verdonk griezelt me toe en Hirsi Ali is volstrekt onbetrouwbaar, maar het mooie van dit land is dat ze mogen vinden wat ze vinden. Maar ze moeten dag en nacht bewaakt worden tegen een paar buitenlandse godsdienstwaanzinnigen.

Wij hebben in de jaren zestig een paar van die onontwikkelde boeren uit de achterlijkste streken van Marokko en Turkije opgehaald, alleen vergat de PvdA er een fatsoenlijk beleidsplan om heen te maken. Domme mensen vluchten altijd weg in het geloof. Alleen deze schapenneukers kruipen niet weg in die moskeeën van hen, nee als je niet hetzelfde denkt als zij, slachten ze je. En dan staan er geloof ik 72 maagden op hen te wachten. Zo seksistisch, terwijl hun eigen vrouwen niet eens door een mannelijke gynaecoloog mogen worden behandeld.

Niks tegenbeweging tegen Wilders, zoals die Terpstra wil. Ben je helemaal gek geworden, schijtebak.72 maagden, hoe dom kan je zijn; die hebben toch absoluut nog geen ervaring om je eens lekker te pijpen. Sukkels die moslims.
Vorige bijdrage

Nummer 48

Volgende bijdrage

Nummer 50

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *