Twentesport

Fantaseren

Ik heb een heel mooie vriendin op wie ik stapelverliefd ben. We hebben helaas een platonische relatie. Ik wil niets liever dan met haar slapen, van een vriend heb ik begrepen dat sex met haar een feestje is: mooie volle borsten, een heerlijke kont, ik fantaseer me een slag in de rondte. En die klootzak van een vriend van me weet ook nog te melden dat hij nog nooit een vrouw heeft ontmoet die haar goddelijke uiterlijk weet te combineren met een heerlijke massage en dat zij dan aan de term fellatio een nieuwe dimensie geeft. Je weet niet wat je meemaakt als zij met haar tong aan de binnenkant van je dijen likt en je scrotum knalt van genot alle kanten op. En uiteindelijk trekt ze je met die lange benen bij haar naar binnen. En als je dan na een paar stoten ontploft, is dat het beste te vergelijken met een kampioenschap. Een euforisch gevoel overmeestert je…
Met haar vrijen, met haar naar feestjes gaan is als meedoen aan de Champions League. Overal word je serieus genomen, iedereen wil met je praten, wil je vriendje zijn.
Gisteren moest het gebeuren, had ik zo bedacht. ‘Je bent zo’n fijne man’, zei ze glimlachend, ik moest gaan verzitten, want het bloed ging daarheen waar het toen nog knelde. ‘Ik kan altijd zo fijn met je praten, je lost mijn problemen op, hebt een geweldig luisterend oor en zit niet meteen in mijn bloesje nog voordat ik zit. Je bent anders, een echte vriend en dat wil ik zo houden dus ik wil geen fysieke relatie met je’.
’s Avonds lag ik weer alleen in bed te masturberen. Dat valt officieel ook onder de noemer sex, maar toch weer niet. Ik voelde me als FC Twente dat nergens aan mee mag doen en dan te horen krijgt dat je de Fair Play Cup hebt gewonnen…

Vorige bijdrage

Val van Koomen echec van Communicatie en Hatenboer

Volgende bijdrage

Model Marjan (71) gaat nog niet met pensioen

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *