Twentesport

Rosmalen

Ik was van de week uitgenodigd voor het tennistoernooi in Rosmalen. Vroeger kwam ik daar vaker, in de tijd dat mijn dochter redelijk kon tennissen vonden we het mooi bij professionals te gaan kijken. Ordina sponsorde het, ik kende topman Kasteel van dat bedrijf een beetje, de zon scheen en we zagen een paar leuke wedstrijden. Kasteel heb ik al in geen jaren meer gezien sinds hij bij Ordina door de achterdeur weg moest. En het tennistoernooi heet nu Topshelf Open, de standaardkleur is grijs en van de week zat er vooral niemand op de tribune. Het hoogtepunt was toen Michaëlla Krajicek op het centercourt werd gevraagd door haar vrindje.

Sponsoring werkt, want ik had nog nooit van Topshelf gehoord. Op internet las ik dat het ‘megastores’ betreffen in vooral sportkleding in onder meer Beuningen en Cruquius. ‘Need I say more…’

Op de website van het toernooi was nauwelijks het speelschema te vinden, ik heb een wedstrijd van Thiemo de Bakker gezien, maar van die man word ik zo moe: zelden iemand met zoveel talent gezien, die daar zo weinig mee doet.

Ik neem aan dat Topshelf tegen al zijn leveranciers heeft gezegd dat ze een stand in het promodorp moeten plaatsen anders mogen ze hun kleding en andere zaken niet meer leveren. Ik heb nog even staan schuilen in de stand van Tweka (van Geert Steinmeijer) waar mevrouw Krajicek gezellig het uithangbord is, voor heel veel geld.

Alleen maar negatief? Nee hoor, ik vond de parkeerwachten echt vriendelijk.

Vorige bijdrage

Stem regionaal in Europa, stem Annie in ‘t parlement

Volgende bijdrage

De belangrijkste haringparty en een steengoed concert

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *