Twentesport

Verkeer

Ik begrijp inmiddels heel goed waarom Peter den Oudsten geen korpsbeheerder wordt: het lukt de gemeente Enschede al jaren niet om het verkeer naar en van het stadion op een ordentelijke manier te regelen. Ik haalde een vriend in Hengelo op, anderhalf uur voor de wedstrijd en reed via de Hengelosestraat naar het stadion. Kansloos, we waren net op tijd. De weg via het industrieterrein in Enschede is net verbreed, er ligt een extra weggetje langs het kanaal, maar het is natuurlijk nog steeds een teringbende. Wanbestuur. Ik was trouwens uitgenodigd in de Rabo-box via het bedrijf 4Green.
Ik werk zeer regelmatig samen met Rabo-banken, met de directeuren Vonk (Hengelo) en Grotenhuis (Enschede) heb ik zelfs een zeer goede band. En dan schrijft zo’n sukkel als een Bart Zwering aan ondernemers dat ik niet welkom ben omdat ik de Rabo in het verleden in diskrediet heb gebracht. Zo’n verzetstrijder van na de oorlog. Ik begrijp het wel, zo’n Zwering kan niets, weet niets, doet niets, is een omhooggevallen nitwit die de koffie mag rondschenken in de Rabobox. Maar zo’n banklikkertje roept bij ondernemers wel vragen op: wat heb jij met de man? Niets! Ik ken dat sukkeltje niet eens. Maar van dat soort laffe ellendelingen hebben we er net iets te veel rondlopen, dus hij is nog niet van mij af, die smerige landwachter…

Ik vind ook dat Twente al tijden niet erg lekker speelt. Wisgerhof is trager en wendbaarder dan een zak kolen, met spelers als Rosales, Tiendalli en Bajrami haak je natuurlijk af voor de echte top.

Vorige bijdrage

Vandenberg: profeet speelt in eigen stad, ook ongeëerd

Volgende bijdrage

Tijd van Herman Bode en Toon Verdijsseldijk echt passé

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *