Twentevisie Jaargang 14, 2002

Twentevisie helpt tennisster Lotty Seelen aan telecom-sponsor

DTI mikt op Twente

Lotty Seelen en Reinhild Bosch van DTI ondertekenen het sponsorcontract waarbij Seelen een telefoon plus abonnement krijgt.

De Enschedese tennisster Lotty Seelen (25) meldde een paar weken geleden dat ze een sponsor had gevonden die als voorwaarde stelde dat zij een verhaal in Twentevisie zou regelen. Poeh. Tja. Wie wil er zo graag met een verhaal in dit blad dat hij daarvoor Seelen aan het werk zet? Reinhild Bosch van De Telecom Intermediar (DTI) uit Wierden! “DTI is een nieuw bedrijf dat bedrijven adviseert op het gebied van telecomdiensten. We adviseren bedrijven welke apparatuur en diensten aansluiten bij de wensen van het bedrijf; we willen graag onder de aandacht komen van bedrijven in Twente en Twentevisie wordt goed gelezen door potentiële klanten van ons. We meenden dat de redactie geen interesse in ons zou hebben en daarom kozen we voor deze strategie.”

Lotty Seelen speelt bij Tenniscentrum Enschede, bij Approach, de bekende tennisschool van Ad Luttikhuis waarvoor ze ook competitie speelt; ze speelde ook nog een jaartje in Jong Oranje. Ze werd vorig jaar landskampioen, ze is in Nederland de ‘best of the rest’. Na Oremans, Boogert, Noorlander en Hopmans. Op de ranking staat ze negende, internationaal rond plaats 400. De tijd gaat dringen dat Seelen definitief doorbreekt, de kwaliteit is er, maar ze is te vaak geblesseerd (onlangs nog haar knie en daarna haar schouder). Om de top te bereiken moet ze jaarlijks zeker 25 internationale toernooien spelen. En daar komt ze niet aan. Ook om financiële redenen niet, want daarvoor is toch wel zo’n 75.000 gulden nodig. En dat is nog een koopje want haar vriend Erik Brummen (op de loonlijst bij Approach) is tegelijk ook haar coach. Dus dat scheelt weer een hotelkamer. “Nee, het is geen luxe leventje dat ik leid. Ik heb de sponsors hard nodig. Ik speel hier en in Duitsland competitie, maar dat betekent wel dat ik dan dus geen toernooien kan spelen.” Ze krijgt van Bosch de nieuwste Nokia-telefoon (in blauwe uitvoering) met abonnement (tot een maximum van 3000 euro). “Dat scheelt voor mij echt, de kosten lopen flink op als je in het buitenland zit en ik moet toch bereikbaar zijn.”

De bomen en het bos

Waarom Seelen? “Lotty is in Twente natuurlijk een bekende tennisster, we willen haar naam gaan gebruiken en we willen met relaties naar competitiewedstrijden en toernooien gaan.” Bosch is al bij een paar andere bedrijven betrokken als directeur/eigenaar (met zijn broer), zoals een metaalbedrijf en bij Miratac in Raalte. “Miratac bestaat al een jaar of tien en verkoopt hardware in de telecomsector, dus faxen, telefooncentrales, mobiele apparatuur. Er zijn in Nederland inmiddels vijf aanbieders van telecomdiensten. We merkten in de afgelopen jaren dat veel bedrijven door de bomen het bos niet meer zien: welke telecom apparatuur en -diensten hebben ze precies nodig voor hun bedrijf tegen zo laag mogelijke kosten natuurlijk. Nee, Miratac kon dat niet, want met dat bedrijf hebben we contracten met een paar providers. DTI is volledig onafhankelijk, dat kan dus inkoppen bij Miratac, maar ook bij een ander bedrijf. Onze klanten zijn bijvoorbeeld de overheid, politie, brandweer en FC Twente. De professionele gebruiker dus, die ook naar de service kijkt. Bij diefstal leveren wij direct nieuwe spullen, zodat het werk door kan gaan.”

Vorige bijdrage

Met dank aan commissarissen Georg Reudink en Loek de Vries

Volgende bijdrage

Meeste oostelijke fondsen mooie bedrijven, maar niet voor beleggers

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *