Audio / Video

Sander Westerveld is bezig aan zijn laatste dagen als keeper (audio)

[AUDIO] Sander Westerveld is bezig aan zijn laatste dagen als keeper. Hij zal zijn carrière afsluiten bij Ajax Cape Town, in Zuid-Afrika.

Sander Westerveld

Sander Westerveld (Enschede, 23 oktober 1974) is een Nederlands voetballer. Hij was doelman in zes interlands voor het Nederlands elftal. Van jeugdclub de Tubanters kwam Westerveld bij FC Twente terecht, vanwege grote concurrentie met Sander Boschker vertrok hij transfervrij naar Vitesse. Westerveld leek in juni 2009 een eenjarig contract te gaan tekenen bij FC Utrecht, hij kwam echter niet door de medische keuring vanwege knieproblemen uit het verleden. In augustus 2011 tekende de 36-jarige doelman een contract voor twee jaar bij de satellietclub van het Nederlandse Ajax, Ajax Cape Town.

(bron: Wikipedia)

Voorbij voor oud-doelman Sander Westerveld

Nog twee maanden en dan is het voorbij voor de oud-doelman van onder meer FC Twente, Vitesse, Real Sociedad en Liverpool. Verslaggever Jan Medendorp ging bij Westerveld op bezoek.

(bron: www.nos.nl)
Vorige bijdrage

Bernard van Oranje en Pieter van Vollenhove

Volgende bijdrage

ZiggoDome

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *