Twentesport

2014 zal ook wel weer tegenvallen

Ik houd niet van lijstjes, ik houd al helemaal niet van goede voornemens, maar ik ga er van uit dat die apothekersclub op wielen OWC in 2014 eindelijk mij en mijn collega Hans van Wieren excuses aanbiedt voor de schandalige wijze waarop wij zijn behandeld, omdat we het gore lef hadden een vraag over doping te stellen. Ik zit te wachten op hun ‘erelid’ Hennie Kuiper dat hij eindelijk in navolging van andere grote renners vertelt hoe en wat hij geslikt heeft.
Ik ga al mijn muziek kopen bij PopEye van Johan Dollekamp in Hengelo.
Ik ga vanaf volgende week trouw op donderdagavond een column voor deze site schrijven.

Ik duim dat de enige echte toptrainer Gertjan Verbeek heel snel zijn eerste overwinning pakt met Nürnberg, de enige club in Europa op het hoogste niveau die nog niet gewonnen heeft.

Ik hoop dat er eindelijk eens duidelijkheid komt over het nieuwe stadion van Heracles, ik begin er een beetje moe van te worden. Fernando Ricksen is de eerste mens die ALS overleeft, heeft hijzelf aangekondigd, ik hoop het zo… Joop Munsterman is erg boos op en aantal mensen, las ik in VI die hem omtrent het stadion en vrouwenvoetbal onheus hebben bejegend. Pak ze aan, zou ik zeggen… In elk geval voordat je weggaat als voorzitter. Cees Lok gaat dit jaar af en toe het technisch beleid van FC Twente toelichten, hoop ik dat hij als goede voornemen heeft.
Ik hoop dat Jan Smit nog lang voorzitter blijft bij Heracles. Zelden zo’n heerlijke rechtlijnige man meegemaakt die ik desondanks zeer waardeer. Hij lult alleen de laatste tijd iets te vaak over weggaan…

Ik wil graag dat deze site blijft bestaan, daar zijn wat twijfels over. Dat zijn de collegae Wim Neeskens toch wel verplicht, dacht ik zo… Ik hoop dat Sander Boschker eindelijk weggaat bij FC Twente. Maar om voor mij zeer duistere redenen krijgt die flapdrol maar steeds contractverlenging.

Meer seks, had ik zo gedacht voor 2014. Copacabana haalbaar? Daar zal ik niet TenCate tegenkomen, maar wel dat tapijtbedrijf dat ook wat in kunstgras doet….
Minder gezeik, minder energie-slurpende klootzakken om me heen. En dat Stefan Groothuis en Mark Tuitert maar mogen vlammen over een paar weken.

Maar 2014 zal ook wel weer tegenvallen.

Vorige bijdrage

‘Twentse’ skiër Marvin van Heek richt zich nu op Winterspelen 2018

Volgende bijdrage

Stand van Zaken: Johan Dollekamp (video)

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *