Twentevisie Jaargang 11, 1999

Oude Weernink van Heracles Almelo voor zover mogelijk geopend

De ondernemingsraad van het Hengelose QtecQ vraagt aan de vakbonden of die terughoudend willen zijn met berichtgeving over hun bedrijf. De werknemers van Ten Cate worden geconfronteerd met een pas benoemde bestuurder die op onorthodoxe wijze het bedrijf wil overnemen; de mensen wachten rustig af. De directeur van de Karelskamp liegt zich een slag in de rondte. De werknemers houden zich stil, want dan worden ze misschien overgeslagen bij de aankomende reorganisatie. Er verandert gewoon nooit wat. En al helemaal niet in Twente.

NB. In de vorige uitgave van Twentevisie werd het huishoudboekje in een gesprek met penningmeester Oude Weernink van Heracles Almelo voor zover mogelijk geopend. In dat artikel werden onder meer de salarissen genoemd van trainer Vonk en spelbepaler Alflen. Penningmeester Oude Weernink hecht er waarde aan te benadrukken dat deze informatie niet van hem afkomstig is. Waarvan acte.

Vorige bijdrage

Cees Anker: 'We geven te lage kwaliteit voor te hoge prijs'

Volgende bijdrage

Receptiegangers zijn in types onder te verdelen.

Jan Medendorp

Jan Medendorp

Jan Medendorp is gespecialiseerd (interviews, reportages, analyses, commentaren, columns) in sociaal- en financieel-economische onderwerpen, sport, politiek en human interest (voor krant, radio, televisie, maar ook bedrijfsfilms).

1 reactie

  1. 30 november 2010 at 02:26

    dbg1Bl eqkamcteqvgx, [url=http://njjlslcihpij.com/]njjlslcihpij[/url], [link=http://gqhjumbtbcfs.com/]gqhjumbtbcfs[/link], http://qkxrfbsaswdq.com/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *